MOD_LANGUAGES_LANGUAGE_NAME

bannerRustur

Rusudvalg

Rusudvalgets primære opgave er, at planlægge introforløbene på alle de erhvervsøkonomiske linjer samt sørge for, at de nye studerende på HA, Business Management og cand.merc. uddannelserne får en fantastisk studiestart.

Formandens primære opgave er, at ansætte lejrchefer, tutorer og medhjælpere samt koordinerer hele rustursperioden. Hele rustursperioden kan kun lade sig gøre pga. vores frivillige tutorer og medhjælpere, som yder en stor indsats. Eksempler på arbejdsopgaver er at arrangere introdage for HA og BM samt sociale aktiviteter såsom fællesspisning, teambuilding, fester og andre sociale arrangementer, som er med til at ryste de nye studerende sammen.

rustur1Rustur, 2014

Vi samarbejder med Institut for Marketing & Management, de faglige vejleder samt vores samarbejdspartnere for på bedst mulig vis at varetage og arrangere rustursperioden for de nye studerende og på den måde sikre at de får den bedst mulige start på deres studie.

For at blive frivillig søges der hvert forårssemester både tutorer og medhjælpere til varetage de 250 nye studerende. Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, navn, studieretning og kontaktinformationer. Som frivillig er man med til at præge rusturen og introforløbet, hvor man er et vigtigt led til at skabe kontakt til de nye studerende og dermed for dem involveret i studiemiljøet. 

rustur2Rustur, 2014

Hvis I har spørgsmål, ideer eller lignende, er I velkomne til at skrive til udvalget på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Ansvarlig for udvalget:

Danni Danni Ankerstjerne Søeberg
Formand for rusudvalg
Cand.merc
Årgang 2016
Mail:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

BEA på Facebook

Find vores side på Facebook - like den og få de seneste nyheder fra BEA.

Find den her!

Jobbank