MOD_LANGUAGES_LANGUAGE_NAME

bannermedlem

Medlemsfordele

Hereford Capital investerer i britiske virksomheder med £5M-£50M i årlig omsætning. Vi beskæftiger os med virksomhedsovertagelse, driftsforbedring og aktivsikrede lån.

I jobbet om Analytiker vi du indgå i et ungt og amibitiøst team, hvis primære opgave er at udføre Hereford Capitals daglige kontor- og investeringsarbejde, samt at supportere gruppens porteføljevirksomheder. Jobbet vil passe ideelt til ansøgere, som ønsker at bruge 12-36 måneder i London for at få yderligere erfaring forud for videre uddannese eller erhvervsarbejde.

Hereford Capital kan tilbyde
Ansatte hos Hereford Capital tilbydes enestående muligheder, der bl.a. indebærer:

- En unik og anderledes hverdag i en af verdens finansielle hovedsteder

- Erhvervserfaring og varierende kontorarbejde i en hurtigt voksende dansk/engelsk virksomhed med base i Marylebone og Baywater, London

- Et boost til CV'et gennem en lærerig og krævende arbejdsplads

- Arbejdstider der kan tilpasses efter behov; mellem 25 og 45 timer per uge

- Ansættelseskontrakt i overensstemmelse med engelsk overenskomst og lovgivning

Hereford Capital søger
Jobbet som Analytiker hos Hereford Capital har særlig relevans for ansøgere med interesse i finansiering/økonomi og IT (Windows), gerne kombineret med tidligere forretningsrelateret erhvervserfaring.

Vi lægger vægt på:

- Relevant uddannelse

- BSc i Erhvervsøkonomi (HA)
    - BSc i International Business/Business Administration
    - BSc i Økonomi (BSc Oecon)

- At ansøgere har interesse i handel - afspejlet i studievalg, tidligere studiejobs, virksomhedserfaring, organisationsarbejde, videre karrierevalg osv.

- At ansøgere er ambitiøse i forhold til deres egen fremtid, og bestræber sig på at skabe en anderledes personlig profil.

Ansøgers profil
- Ansvarsbevidst og selvstændig

- Struktureret og systematisk arbejdstilgang

- Gode formidlings- og kommunikationsevner; mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

- Trives godt i et tempofyldt, dynamisk og afvekslende miljø

Praktiske forhold
Interesserede ansøgere opfordres til at ansøge via www.herefordjob.co.uk. Yderligere spørgsmål kan rettes via Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

BEA på Facebook

Find vores side på Facebook - like den og få de seneste nyheder fra BEA.

Find den her!

Jobbank