MOD_LANGUAGES_LANGUAGE_NAME

BEA fun facts

Vil du være med til at markedsføre Danmark i udlandet? Synes du at det kunne være spændende at arbejde på vores kontor i New York eller London, så er det nu du skal sende din motiverede ansøgning. VisitDenmark søger dygtige og engagerede praktikanter til efterårssemestret 2014

VisitDenmark er Danmarks nationale turismeorganisation, og vores centrale opgave er at markedsføre Danmark i udlandet. Vi er ca. 100 dedikerede medarbejdere, der arbejder målrettet for at sætte Danmark på verdenskortet. Fysisk er vi fordelt på hovedkontoret i København samt 9 markedskontorer i Europa, USA og Asien.

Find alle opslag her!
Bemærk at der maks kan søges 2 forskellige praktikantstillinger, så det er vigtigt at du prioriterer dine valg, og
målretter din ansøgning.

At være praktikant i VisitDenmark betyder, at du får mulighed for at få spændende og relevant erhvervserfaring i en kreativ og levende organisation, der beskæftiger sig med:

- Kommunikation og PR

- Marketing, herunder også markedsanalyser og effektmåling

- Digital markedsføring (også video)

- Branding

- Erhvervsturisme

- Forretningsudvikling & new bizz

Du vil indgå i det daglige arbejde samme med vores dygtige kolleger og arbejde målrettet med at tiltrække udenlandske turister til Danmark. Der er en forventning om, at du vil arbejde selvstændigt med opgaver inden for din uddannelse og dit interessefelt – og det er klart, at din mulighed for at opnå relevant erhvervserfaring i høj grad afhænger af dit eget initiativ ved og engagement i opgaveløsningen.

På vores hjemmeside finder du lige nu vores praktikantopslag for efteråret 2014.

Send os din ansøgning!
Vi glæder os til at læse den.

BEA på Facebook

Find vores side på Facebook - like den og få de seneste nyheder fra BEA.

Find den her!

Jobbank